Grafik, Opgang F

Retro fotocollage

Vi har haft det sjovt i retroens navn og har lavet fede fotocollager af gamle billeder og magasiner. Vi tog rundt til forskellige genbrugsbutikker og fandt mange sjove gamle magasiner fra 60’erne og gamle botanik og fuglebøger.

En mærkværdig solnedgang Af Emma Sienko

“Jeg lavede billedet fordi, jeg fandt et foto jeg syntes var fedt. Så prøvede jeg først at sætte en blomst i munden på hende, og da det ikke virkede kom jeg i tanke om en collage, jeg havde set der var i samme stil. Så fandt jeg et billede jeg tænkte ville egne sig godt som baggrund, og erstattede det med hendes ansigt.”

 

Gorilla på rulleskøjter af Magnus Bo Busk Petersen

Manden der bærer kvinden fandt jeg i et gammelt magasin, gorillaen fandt jeg på et online fotoarkiv, hænder og rulleskøjter er også fra et gammelt magasin. Gorillaen og rulleskøjterne har jeg lagt i sort/hvid for at få det til at passe til resten. Det hele er klippet og limet sammen i hånden.

Duekongen
Af Frida Victoria Ransfort

Af SIgrid Anna Refsgaard Duus

Den røde jakke
Af Tera Zwergius Teilmann Sverud og Astrid Harreoës Feldstein

Blomster damen
Af Sofia Amalia Mele

Par på båd
Af Frida Victoria Ransfort

Fjeld dans
Af SIgrid Anna Refsgaard Duus

Som hund og kat
Af Sofia Amalia Mele

Damen i koppen
Af Astrid Harreoës Feldstein og Zephyr Borgen Al-Modaffer

views
16