Grafik, Opgang F

Nyt fra skitsebøgerne

Illustrationer af Signe Emborg

“Hvordan kommer du på dine ideer?”

Signe :

“Jeg har generelt to tegnetyper. Den ene er, når jeg kigger gennem nogle billeder, og jeg rammer noget, jeg godt kan li. Ellers er det lidt en meditations/afslapnings-ting, hvor jeg bare sidder og tegner linjer og ting, der ikke behøver at ligne noget. 

Jeg kan godt li at putte alle mulige mærklige ting i mine skitsebøger – kvitteringer, kaffe, postkort, blade ect.  hvilket jeg har lært da jeg med mange af mine tidligere skitsebøger, har haft det, man kalder “White page anxiety”. Når man intentionelt “fucker” ens sider op, så er det nemmere bare at tegne, hvad end du har lyst til på den.

Min tegnestil er generelt bare meget hektisk og aggressiv. Jeg plejede at rive sider i stykker fordi, jeg tegnede så hårdt, og så håber jeg bare, det bliver til noget.”

views
14